09.06.2022 | 3 min branja | Novice

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

Avto zavarovanje je za vse lastnike vozil eden izmed večjih izdatkov v letu, pa naj bo plačano v enem znesku ali pa na obroke. Zato pride prav vsaka ugodnost, ki je na voljo pri izračunu premije za jeklenega konjička. Varni vozniki zaradi pridobljenega bonusa zaradi let brez škodnih dogodkov plačajo manj za avto zavarovanje. Pri G24 poleg tega poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke.
 

Kartica Diners Club prinaša dodaten popust

Imetniki kartice Diners Club* imajo pri sklenitvi zavarovanja G24 Avto dodatno ugodnost pri plačilu, in sicer popust v višini 5% na kritji AO in AO-plus. Svojo »Ugodnost za imetnike kartice Diners club«  izberejo v drugem koraku, mi pa nato priznamo dogovorjeni popust na premijo za kritji AO in AO-plus. 

*Še nimate kartice Diners Club? Preizkusite jo!
 

A to ni vse, prihranite lahko še na 2 načina

Poleg omenjenega popusta za plačilo s kartico Diners Club, lahko zavarovanci izkoristijo še 2 možnosti za nižjo ceno zavarovanja G24 Avto:

  1. Če v drugem koraku sklepalnika kliknete na okence "Želite nižjo ceno?" in odgovorite na 6 kratkih vprašanj o načinu vaše vožnje, pridobite do 9% popust na celotno premijo zavarovanja;
  2. Če zavarovanje plačate v enkratnem znesku, vam priznamo še dodaten popust v višini 5 % na celotno premijo zavarovanja G24 Avto. 

Vse tri možnosti za prihranke pri ceni zavarovanja G24 Avto so združljive med seboj in lahko skupaj prihranite do dodatnih 19 %.

Preverite svojo ceno in izkoristite vse ugodnosti, ki so na voljo!

 

IZRAČUNAJ CENO G24 AVTO