Obnova zavarovanja

Je nastopil čas za podaljšanje vašega avto zavarovanja?

Kako poteka obnova zavarovanja Generali G24?

Hvala, ker ste izbrali avtomobilsko zavarovanje Generali G24 in nam izkazali svoje zaupanje. Če se vaše zavarovanje že počasi izteka, bo kmalu nastopil čas, da ga podaljšate.

Pri Generali G24 je postopek obnove zavarovanja povsem enostaven. 30 dni pred potekom zavarovalnega leta boste na vaš e-naslov prejeli vse potrebne podatke za sklenitev nove police za naslednje zavarovalno obdobje. Pomembno je, da si skrbno preberete sporočilo in preberete dokumente v priponkah oz. na povezavah in se seznanite z novimi pogoji avtomobilskega zavarovanja Generali G24.

V primeru vprašanj smo vam na voljo preko elektronske pošte info@g24.si ali telefona. 

Pokličite 080 24 07

Pogosta vprašanja

Veljavnost sklenjenega avtomobilskega zavarovanja je navedena na zavarovalni polici. Obveznost zavarovalnice preneha po izteku 24. ure dneva, ki je v polici naveden kot dan poteka zavarovanja.

Obnova vašega zavarovanja poteka avtomatsko - za to poskrbimo mi. 30 dni pred potekom zavarovalnega leta vam bomo na vaš e-naslov poslali vse potrebne podatke za sklenitev nove police za naslednje zavarovalno obdobje skupaj s predlogom nove zavarovalne police.