Obnova zavarovanja

Je nastopil čas za podaljšanje vašega avto zavarovanja?

Obnova zavarovanja Generali G24 Avto je preprosta.

Če se vaše avto zavarovanje počasi izteka, ste 30 dni pred potekom police na vaš e-naslov že prejeli predlog nove/obnovljene police z enakimi kritji in ostale dokumente.

Če želite spremembo na vaši novi/obnovljeni polici, je to sedaj preprosto. Kliknete na gumb OBNOVA, vnesete številko police, ki ste jo prejeli na svoj e-naslov že 30 dni pred potekom ter svojo davčno številko. Vstopite na svojo »polico« in sedaj lahko spremenite:

  • kritja in podatke- dodate lahko na primer avto asistenco ali kakšno kritje odvzamete;
  • način plačila – izberete drug način plačila.

Po vnesenih spremembah boste na svoj e–naslov prejeli avtomatsko sporočilo potrjenih sprememb. Nato boste prejeli spremenjeno polico in plačilni nalog UPN za plačilo oz. povezavo na plačilo s kartico ali spletno banko.

S to polico lahko nato uredite podaljšanje registracije. Če vam letos ni potrebno opraviti tehničnega pregleda, lahko tudi podaljšanje registracije uredite preko spleta.

 

Hvala, ker ste izbrali Generali G24 Avto in za izkazano zaupanje.

 

Obnova

Katere podatke lahko spreminjam na polici, ki sem jo prejel kot predlog za obnovo zavarovanje?

Spreminjate lahko kritja, določene ostale podatke in način plačila.

Pri kritjih lahko dodate ali odvzamete katerokoli kritje, tudi zeleno karto ali povečano nevarnost za voznika začetnika. Spremenite lahko tudi svoj naslov, če ste se preselili ali naslov za dostavo pošte, Naše stranke pa najpogosteje želijo spremeniti način plačila in sedaj to lahko naredite sami.  

Pokličite 080 24 07

Pogosta vprašanja

Veljavnost sklenjenega avtomobilskega zavarovanja je navedena na zavarovalni polici. Obveznost zavarovalnice preneha po izteku 24. ure dneva, ki je v polici naveden kot dan poteka zavarovanja.

Obnova vašega zavarovanja poteka avtomatsko - za to poskrbimo mi. 30 dni pred potekom zavarovalnega leta vam bomo na vaš e-naslov poslali vse potrebne podatke za sklenitev nove police za naslednje zavarovalno obdobje skupaj s predlogom nove zavarovalne police.