Spletni obrazci

Za sporočanje informacij lahko uporabite enega od spodaj navedenih spletnih obrazcev.

Izberite spletni obrazec

Obvestilo o škodi iz G24 Avto

Obvestilo o škodi je prvi korak v reševanju škodnega zahtevka, s katerim nam sporočite, kaj se je zgodilo. Po prejemu obvestila vas bomo usmerili, kako postopati naprej, da bo zahtevek čim hitreje rešen in vaš avto popravljen. 

Sporazum o prekinitvi police

V primeru, da ste svoj avto prodali drugemu kupcu ali pa odjavili iz prometa, je potrebno v roku 8 dni urediti prekinitev zavarovalne police. To lahko enostavno storite s pomočjo Sporazuma o prekinitvi zavarovalne police.

Zahtevek za uskladitev datumov

Če ste novo polico sklenili v roku 30 dni po datumu izteka prejšnje police, je potrebno urediti uskladitev datumov, saj bodo v nasprotnem primeru pri podaljšanju registracije od vas zahtevali odjavo in ponovno prijavo vozila v promet.

Zahtevek za spremembo police

Če želite na obstoječi avto polici narediti spremembo (dodati ali spremeniti obstoječa kritja, spremeniti katerega od osebnih podatkov,…) je potrebno izpolniti zahtevek za spremembo police, ker so se spremenile vaše potrebe in zahteve.

Uporabni dokumenti za avtomobilsko zavarovanje G24 Avto

Če niste prepričani, kaj je vsebina vašega zavarovanja, si preberite Dokument z informacijami o zavarovalnem produktu in Zavarovalne pogoje avtomobilskega zavarovanja, ki sta veljala v času sklenitve vašega zavarovanja.