Prednosti G24 Avto

Spoznajte naše glavne prednosti in se prepričajte, da je G24 Avto prava izbira za vas.

Izračun cene G24 Avto

Kaj so glavne prednosti zavarovanja G24 Avto?

Novo: Sami si izbirate kritja in sestavite svojo zavarovalno polico avto zavarovanja

Ena od pomembnih prednosti je ta, da izbirate posamezna kritja in si na ta način sami oblikujete zavarovanje vašega avtomobila. Na voljo je kar 9 dodatnih kritij (poleg obveznega zavarovanja AO, brez katerega avto zavarovanja ne morete skleniti), ki jih po vaših željah in potrebah lahko izberete in si tako poljubno sestavite vašo novo polico avtomobilskega zavarovanja. 

Enostavno: Vaše novo avto zavarovanje je le 5 korakov stran

V samo nekaj enostavnih korakih do informativnega izračuna in sklenitve zavarovanja. Tako kot samo sklepanje, je tudi plačilo premije enostavno preprosto. Ob zaključku sklepanja vpišete le številko vaše kreditno-plačilne kartice, s klikom na gumb potrdite plačilo in zavarovanje vašega vozila je sklenjeno. Brez skrbi – za varnost plačevanja preko spleta je poskrbljeno.

Zanesljivo: Vaši podatki so pri nas na varnem

Varovanje podatkov in zanesljivost pri sklepanju zavarovanja sta naši prioriteti, zato smo jima namenili posebno skrb. Uporabljamo preverjene standarde in varnostne protokole ter sledimo zadnjim trendom na področju varnosti in zaščite. Varnost plačevanja jamčimo z najbolj preverjenim in zaupanja vrednim industrijskim standardom - plačilnim vmesnikom MEGAPOS, ki ga uporablja več kot 70 % slovenskega trga.

Hitro: V 10 minutah vas na e-naslovu že čaka avto zavarovanje

Takoj po sklenitvi zavarovanja prejmete zavarovalno polico na svoj e-naslov in že lahko nadaljujete z registracijo vozila. Prejeta polica bo že podpisana z naše strani. Potrebno jo je le natisniti in podpisati, saj je le takšna polica tudi veljavna. Podpisane police vam ni potrebno pošiljati nazaj na zavarovalnico. Če vam letos ni potrebno opraviti tehničnega pregleda, lahko prometno dovoljenje podaljšate tudi preko e-uprave.

Hitro in enostavno tudi do popusta

Svojo ceno za zavarovanje avta izveste že po nekaj hitrih klikih. Čisto preprosto. Dodatni popust lahko prejmete, če nam zaupate svoje dejanske potrebe povezane z vašo vožnjo in uporabo vašega avta. Bodite pozorni na vprašanje "Želite nižjo ceno?" v drugem koraku informativnega izračuna.

Izračun avto zavarovanja