Prednosti spletnih zavarovanj Generali G24

Spoznajte naše glavne prednosti in se prepričajte, da so G24 zavarovanja prava izbira za vas.

Kaj so glavne prednosti zavarovanj G24?

Novo: zavarovanja, ki jih potrebujete, enostavno sklenete preko spleta

Ena od pomembnih prednosti je ta, da lahko zavarovanje sklenete iz udobja vašega doma. Na voljo je kar 6 spletnih zavarovanj: avtomobilsko G24 Avto, zdravstvena zavarovanja G24 Specialisti, G24 Zdravje in Zdravje + ter nezgodna zavarovanja mladih do 26 let G24 Malček, G24 Šolar in G24 Študent. 

Enostavno: Vaše novo zavarovanje je le 5 korakov stran

V samo nekaj enostavnih korakih do informativnega izračuna in sklenitve zavarovanja. Tako kot samo sklepanje, je tudi plačilo premije enostavno preprosto. Ob zaključku sklepanja vpišete le številko vaše kreditno-plačilne kartice, s klikom na gumb potrdite plačilo in izbrano zavarovanje je sklenjeno. Brez skrbi – za varnost plačevanja preko spleta je poskrbljeno.

Zanesljivo: Vaši podatki so pri nas na varnem

Varovanje podatkov in zanesljivost pri sklepanju zavarovanja sta naši prioriteti, zato smo jima namenili posebno skrb. Uporabljamo preverjene standarde in varnostne protokole ter sledimo zadnjim trendom na področju varnosti in zaščite. Varnost plačevanja jamčimo z najbolj preverjenim in zaupanja vrednim industrijskim standardom - plačilnim vmesnikom MEGAPOS, ki ga uporablja več kot 70 % slovenskega trga.

Hitro: V 10 minutah vas na e-naslovu že čaka zavarovalna polica

Takoj po sklenitvi zavarovanja prejmete zavarovalno polico na svoj e-naslov. Prejeta polica bo že podpisana z naše strani. Potrebno jo je le natisniti in podpisati, saj je le takšna polica tudi veljavna. Podpisane police vam ni potrebno pošiljati nazaj na zavarovalnico. 

Hitro in enostavno do popusta za G24 Avto

Svojo ceno za zavarovanje avta izveste že po nekaj hitrih klikih. Čisto preprosto. Dodatni popust lahko prejmete, če nam zaupate svoje dejanske potrebe povezane z vašo vožnjo in uporabo vašega avta. Bodite pozorni na vprašanje "Želite nižjo ceno?" v drugem koraku informativnega izračuna.

Izračun avto zavarovanja