G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Ali je gorsko kolesarjenje nevarnejše od kolesarjenja po mestu?

24.06.2022 | Blog

Število kolesarjev iz leta v leto raste in to tako v urbanih okoljih kot daleč proč od asfalta, na hribovitih in goratih poteh. Je gorsko kolesarjenje res nevarnejše?

Prikaži več

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

09.06.2022 | Novice

Pri G24 poleg hitre in enostavne sklenitve avto zavarovanja poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke. Kako prihraniti pri avto zavarovanju, si preberite v članku.

Prikaži več

Pet vprašanj pred nakupom avto zavarovanja

17.05.2022 | Blog

Ko si kupite svoj najljubši avto, sledi naslednji korak, ki je ključen – vzdrževanje avtomobila. Ta del je zelo pomemben, saj vključuje tudi izbiro pravega zavarovanja avta. Na kaj vse morate paziti?

Prikaži več

5 pomembnih vprašanj, ki si jih morate zastaviti pred spletnim nakupom zavarovanja za tujino

10.05.2022 | Blog

Dopust je pravica in potreba vsakega posameznika, saj omogoča odklop, sprostitev, počitek in zadovolji željo po potepanju. Toda potovanje v tujo državo ni vedno zabavno in varno.

Prikaži več

Vse, kar morate vedeti o avtomobilskem zavarovanju

18.01.2022 | Blog

Avtomobilsko zavarovanje je obvezno, a kakšno kritje v resnici potrebujete in kako izbrati pravo zavarovanje? Pri tem vam lahko pomagajo naši odgovori na najpogostejša vprašanja.

Prikaži več

Zavarovanje za tujino G24 Tujina ima tudi COVID-19 kritje

18.01.2022 | Blog

Vas skrbi, da bi zboleli za COVID-19, ko boste na dopustu v tujini? Z zavarovanjem G24 Tujina ste lahko brez skrbi, saj poskrbimo za vas in vse sopotnike iz skupne police.

Prikaži več

Obvezno zavarovanje odgovornosti na italjanskih smučiščih

18.01.2022 | Novice

Smučarji, deskarji in drugi, ki uporabljate smučišča v Italiji, morate imeti od 1. januarja 2022 obvezno zavarovanje odgovornosti za škodo, ki bi jo povzročili tretjim osebam.

Prikaži več

Za krmilom pametnega avtomobila

07.01.2022 | Blog

Avtomobili prihodnosti bodo varnejši, okolju prijaznejši in prijetnejši za vožnjo. Kdo si tega ne bi želel? Preberite, kaj morate vedeti o tej najsodobnejši avtomobilski tehnologiji.

Prikaži več

Pametno zdravstvo za vse

24.12.2021 | Blog

Če ste se že kdaj prek spleta naročili na obisk pri zdravniku, ali uporabljali pametno uro za spremljanje svoje telesne pripravljenosti, ste že postali del revolucije pametnega zdravstva. Kaj vse nas še čaka?

Prikaži več

Kako ravnati v primeru prometne nesreče v tujini

20.10.2021 | Blog

Če v tujini doživite nesrečo, pogosto ne veste, kaj storiti. Preberite si naš vodnik po tem, kako postopati in kako uspešno vložiti odškodninski zahtevek.

Prikaži več

3 pogoste športne poškodbe in kako jih preprečiti

28.06.2021 | Blog

Zaščitite se pred pogostiti športnimi poškodbami, kot sta zvin gležnja in teniški komolec, z nasveti strokovnjakov športne medicine.

Prikaži več

Kazni za prehitro vožnjo v 2022

02.07.2021 | Novice Blog

Večina je v zadnjem letu z jeklenim konjičkom prevozila manj kilometrov od dolgoletnega povprečja. Zato je verjetno vsaj malce zbledelo tudi znanje o cestnoprometnih predpisih. Osvežite svoje znanje tukaj.

Prikaži več

Prikaži več