G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Razglasitev nagrajencev nagradnega vprašalnika G24

26.05.2023 | Novice

V zadnjem mesecu smo prejeli veliko odgovorov na naš nagradni vprašalnik. Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas in podali svoje odgovore. Preverite, če ste med nagrajenci.

Prikaži več

8 pogostih mitov o zdravju, ki jih morate poznati

16.05.2023 | Blog

Raku se ni mogoče izogniti in najbolje je, da se izogibate uživanju jajc. V tem članku izpodbijamo ta dva in še šest drugih mitov o zdravju.

Prikaži več

Uredbe Vlade RS o višini mesečne premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

21.04.2023 | Novice

Vlada RS, ki je sprejela Uredbo o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, s katero je omejila višino premije.

Prikaži več

Kako dobro poznate znamenitosti pri naših sosedih?

07.04.2023 | Blog

Se tudi vi radi večkrat odpeljete na kak izlet po Sloveniji ali v tujini? Ste ljubitelji road tripov z avtom? Zdaj lahko preverite svoje znanje o turističnih znamenitostih v naši bližnji okolici.

Prikaži več

Prilagoditev cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

07.04.2023 | Novice

Zavarovalnica Generali po dobrih treh letih zvišuje mesečno premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Prikaži več

10 nevarnosti, ki se jih morate zavedati, pri sprehajanju psa

30.03.2023 | Blog

Psi potrebujejo redne sprehode na svežem zraku, da se razgibajo in družijo z drugimi psi. A se zavedate vseh nevarnosti, ki pretijo na psa med sprehajanjem po ulici ali v naravi?

Prikaži več

Električni avtomobili: vodnik po novi generaciji avtomobilov

21.03.2023 | Blog

Kako dolgo zdrži baterija električnega avtomobila, prednosti in slabosti tovrstnih avtomobilov, njihov vpliv na okolje? Preberite vodnik po električnih avtomobilih in spoznajte novo generacijo avtomobilov.

Prikaži več

Zavarovanje za električni skiro: ali ga potrebujete in zakaj?

07.03.2023 | Blog

Nove oblike mobilnosti so sprožile vprašanja glede odgovornosti, če gre kaj narobe – bodisi v primeru nesreče, poškodovanja ali kraje e-skiroja. V nadaljevanju preberite, ali potrebujete zavarovanje za vaš e-skiro.

Prikaži več

Video: Postanite dober voznik v 5 preprostih korakih

20.12.2022 | Blog

Preberite najboljše nasvete za varno vožnjo. Od osnovnega pregleda stanja avtomobila do tega, kako ohraniti pozornost na dogajanje na cesti, da boste ne glede na dolžino potovanja na cilj prispeli varno in brezskrbno.

Prikaži več

G24 praznuje že 10. rojstni dan

21.11.2022 | Novice

Deset let je že od predstavitve spletnega avtomobilskega zavarovanja Generali G24. Hvaležni smo za vaše zaupanje, saj nam brez vas ne bi uspelo. Praznujte z nami!

Prikaži več

Kaj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

05.10.2022 | Blog

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje zagotavlja zavarovanim osebam kritje razlike do polne cene zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Prikaži več

Električni skiroji: predpisi in priporočila

06.09.2022 | Blog

Ste začeli uporabljati električni skiro za vse svoje poti po mestu? Preberite več o predpisih in priporočilih za varno vožnjo in preprečevanje neželenih dogodkov z drugimi udeleženci v prometu.

Prikaži več

Prikaži več