G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Vozite previdno, otroci na cesti!

28.08.2020 | Blog

Z začetkom šolskega leta se otroci vračajo tudi na pločnike, kolesarske steze, ceste. Najmlajši se mnogokrat še ne zavedajo nevarnosti, ki ob njihovem nepozornem vedenju na njih preti v prometu, zato pazljivo!

Prikaži več

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

07.07.2020 | Novice

Pri G24 poleg hitre in enostavne sklenitve avto zavarovanja poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke. Kako prihraniti pri avto zavarovanju, si preberite v članku.

Prikaži več

Nova zelena karta ni več zelena

06.07.2020 | Novice

Mednarodna karta za zavarovanje motornega vozila ali zelena karta bo postala enostranska črno-bela in nič več zelena. Sprememba začne veljati od julija 2020 naprej, od leta 2021 pa bodo zelene karte na zelenem papirju ukinjene.

Prikaži več

Pomembno obvestilo za stranke Generali G24

16.04.2020 | Novice

Ob razglašeni epidemiji korona virusa v Sloveniji in v skrbi za zdravje vseh, smo v namen olajšanja poslovanja z nami tudi pri Generali G24 z vso odgovornostjo in skrbnostjo sprejeli nekaj nujnih ukrepov. Spoznajte jih.

Prikaži več

Kaj storiti v primeru prometne nesreče

20.12.2019 | Blog

Ne glede na to ali smo nesrečo povzročili mi ali sovoznik, moramo slediti istemu postopku, zato je pomembno, da vemo, kaj storiti. Ali veste kako ravnati pri manjši prometni nesreči in kako v taki, s hujšimi posledicami?

Prikaži več

Kako pravilno izpolniti evropsko poročilo?

20.11.2019 | Blog

Ko se zgodi manjša prometna nesreča samo s premoženjsko škodo, ni potrebno klicati policije, ampak se morate s soudeleženci v nesreči dogovoriti, kako in kaj. Pravilno izpolnjeno evropsko poročilo vam pri tem lahko pomaga.

Prikaži več

Kdaj izbrati kasko in kdaj ne?

15.11.2019 | Blog

Vsi smo se že srečali z vprašanjem, kako zavarovati avtomobil. Naj se poleg obveznega zavarovanja (AO) odločimo še za kasko zavarovanje? Naj izberemo splošni ali delni avtomobilski kasko? Odgovor se skriva v članku.

Prikaži več

Obvezna zimska oprema vozila

13.11.2019 | Blog

Zakorakali smo v tisti del leta, ko bi vaš avtomobil že moral biti ustrezno opremljen za morebitne zimske razmere s snegom in ledom na cesti. Ste že zamenjali pnevmatike na vašem vozilu in ste pripravljeni na vožnjo v zimskih razmerah?

Prikaži več

Smrt s strehe

11.11.2019 | Blog

Ne, ni tako zelo pomembno vprašanje, koliko bi znašala kazen, če bi vas policist pozimi oglobil zaradi slabo očiščenega avtomobila. Pomembno vprašanje je, komu in koliko ljudem bi zaradi tega lahko vzeli ali za vedno spremenili življenje.

Prikaži več

Varno za volanom

01.11.2019 | Blog

V cestnem prometu smo udeleženi na različne načine, zato se moramo zavedati pomena svojih dejanj in z njimi povezanih nevarnosti. Največjo odgovornost pri tem nosimo vozniki. Preberite, kako smo lahko še bolj varni za volanom.

Prikaži več

Varno na cesti v jutranji gneči

30.10.2019 | Blog

Jutranje prometne konice so še posebej stresne. Ne le, da se nam mudi v službo, ampak smo pogosto tudi neprespani in nezbrani. Oglejte si nekaj nasvetov, kako čim bolj varno in brez stresa skozi jutranje zastoje na cesti.

Prikaži več

V poletni »cestni« gneči

30.07.2019 | Blog

»Sodobna tehnologija sama po sebi ni dobra ali zla. Vse je odvisno od ljudi in s kakšnimi nameni jo uporabljamo.« (David Wong) Nekateri so nad njo navdušeni, drugi nekoliko manj, saj s seboj prinaša novosti in spremembe.

Prikaži več

Prikaži več