G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

3 pogoste športne poškodbe in kako jih preprečiti

28.06.2021 | Blog

Zaščitite se pred pogostiti športnimi poškodbami, kot sta zvin gležnja in teniški komolec, z nasveti strokovnjakov športne medicine.

Prikaži več

Kakšne so kazni za preveliko hitrost na cesti?

02.07.2021 | Novice Blog

Večina je v zadnjem letu z jeklenim konjičkom prevozila manj kilometrov od dolgoletnega povprečja. Zato je verjetno vsaj malce zbledelo tudi znanje o cestnoprometnih predpisih. Osvežite svoje znanje tukaj.

Prikaži več

Pozdrav poletju: avto zavarovanje 20 € ceneje

24.05.2021 | Novice

Poletje je pred vrati, zato ga pozdravljamo z novo akcijo. Letos smo za nove zavarovance pripravili darilce v obliki popusta v višini 20 € na celotno premijo. Naj se poletje začne!

Prikaži več

Sklepanje avtomobilskih zavarovanj G24 poteka nemoteno

01.04.2021 | Novice

Nov vladni odlok za zajezitev epidemije prepoveduje registracijske postopke, a avtomobilsko zavarovanje G24 Avto vseeno lahko nemoteno sklenete prek spleta. Pri tem pa tudi prihranite. Preverite kako >

Prikaži več

Najnovejši inteligentni sistemi v avtomobilih omogočajo večjo varnost na cesti

25.03.2021 | Blog

Tehnologija se spreminja iz dneva v dan in varnost avtomobilov ni nobena izjema. Oglejte si najnovejše in najbolj napredne varnostne tehnologije na področju avtomobilov.

Prikaži več

Top nasveti za varno vožnjo med vsemi udeleženci v prometu

09.02.2021 | Blog

Pešci in kolesarji so najranljivejši udeleženci v prometu, zato morajo biti vozniki nanje posebej pozorni. Preverite nasvete in poskrbite za varnost vseh.

Prikaži več

Nagradna igra - Pridrsaj do nagrade

26.01.2021 | Novice

Do konca februarja lahko sodelujete v zanimivem kvizu na temo vožnje in spoznate svoj karakter za volanom. Zadenete lahko prenosni računalnik ali majčko in bon za G24 Avto zavarovanje.

Prikaži več

Nakup rabljenega vozila v 8 točkah

13.01.2021 | Blog

Nakup avtomobila iz druge roke zahteva tehten premislek. Pozorno preberite nasvete o nakupu rabljenega vozila in poskrbite tudi za dobro avto zavarovanje.

Prikaži več

Veseli december pri G24: avto asistenca za pol cene

11.12.2020 | Novice

Zakorakali smo v veseli december, zato je pravi čas za praznične popuste. Letos smo za vas pripravili darilce v obliki popusta na kritje asistence, ki vsakemu vozniku lahko pride še kako prav.

Prikaži več

9 stvari, ki jih morajo vedeti vsi mladi vozniki

03.12.2020 | Blog

Ste vedeli, da je v prvih 6 mesecih po prejemu vozniškega dovoljenja verjetnost prometne nesreče kar osemkrat večja? Preberite si naš koristni vodnik in se izognite največjim nevarnostim.

Prikaži več

Avto asistenca za vsak primer

23.11.2020 | Blog

Pogosto se zgodi, da se prijatelji ravno v trenutku, ko jih potrebujete, ne morejo odzvati, ker imajo svoje obveznosti. Zato je najboljša izbira, da si zanesljivo pomoč na cesti zagotovite drugače - z avto asistenco.

Prikaži več

Generali plačilo - od doma in brez provizije

23.11.2020 | Novice

Spomladi v začetku epidemije smo zaradi oteženega dostopa do plačilnih okenc na bankah in poštah zaznali potrebo po novem načinu plačila naših položnic. Razvili smo rešitev, ki omogoča plačilo položnic Generali brez provizije.

Prikaži več

Prikaži več