G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Vse, kar morate vedeti o avtomobilskem zavarovanju

18.01.2022 | Blog

Avtomobilsko zavarovanje je obvezno, a kakšno kritje v resnici potrebujete in kako izbrati pravo zavarovanje? Pri tem vam lahko pomagajo naši odgovori na najpogostejša vprašanja.

Prikaži več

Zavarovanje za tujino G24 Tujina ima tudi COVID-19 kritje

18.01.2022 | Blog

Vas skrbi, da bi zboleli za COVID-19, ko boste na dopustu v tujini? Z zavarovanjem G24 Tujina ste lahko brez skrbi, saj poskrbimo za vas in vse sopotnike iz skupne police.

Prikaži več

Obvezno zavarovanje odgovornosti na italjanskih smučiščih

18.01.2022 | Novice

Smučarji, deskarji in drugi, ki uporabljate smučišča v Italiji, morate imeti od 1. januarja 2022 obvezno zavarovanje odgovornosti za škodo, ki bi jo povzročili tretjim osebam.

Prikaži več

Za krmilom pametnega avtomobila

07.01.2022 | Blog

Avtomobili prihodnosti bodo varnejši, okolju prijaznejši in prijetnejši za vožnjo. Kdo si tega ne bi želel? Preberite, kaj morate vedeti o tej najsodobnejši avtomobilski tehnologiji.

Prikaži več

Pametno zdravstvo za vse

24.12.2021 | Blog

Če ste se že kdaj prek spleta naročili na obisk pri zdravniku, ali uporabljali pametno uro za spremljanje svoje telesne pripravljenosti, ste že postali del revolucije pametnega zdravstva. Kaj vse nas še čaka?

Prikaži več

Kako ravnati v primeru prometne nesreče v tujini

20.10.2021 | Blog

Če v tujini doživite nesrečo, pogosto ne veste, kaj storiti. Preberite si naš vodnik po tem, kako postopati in kako uspešno vložiti odškodninski zahtevek.

Prikaži več

3 pogoste športne poškodbe in kako jih preprečiti

28.06.2021 | Blog

Zaščitite se pred pogostiti športnimi poškodbami, kot sta zvin gležnja in teniški komolec, z nasveti strokovnjakov športne medicine.

Prikaži več

Kakšne so kazni za preveliko hitrost na cesti?

02.07.2021 | Novice Blog

Večina je v zadnjem letu z jeklenim konjičkom prevozila manj kilometrov od dolgoletnega povprečja. Zato je verjetno vsaj malce zbledelo tudi znanje o cestnoprometnih predpisih. Osvežite svoje znanje tukaj.

Prikaži več

Pozdrav poletju: avto zavarovanje 20 € ceneje

24.05.2021 | Novice

Poletje je pred vrati, zato ga pozdravljamo z novo akcijo. Letos smo za nove zavarovance pripravili darilce v obliki popusta v višini 20 € na celotno premijo. Naj se poletje začne!

Prikaži več

Sklepanje avtomobilskih zavarovanj G24 poteka nemoteno

01.04.2021 | Novice

Nov vladni odlok za zajezitev epidemije prepoveduje registracijske postopke, a avtomobilsko zavarovanje G24 Avto vseeno lahko nemoteno sklenete prek spleta. Pri tem pa tudi prihranite. Preverite kako >

Prikaži več

Najnovejši inteligentni sistemi v avtomobilih omogočajo večjo varnost na cesti

25.03.2021 | Blog

Tehnologija se spreminja iz dneva v dan in varnost avtomobilov ni nobena izjema. Oglejte si najnovejše in najbolj napredne varnostne tehnologije na področju avtomobilov.

Prikaži več

Top nasveti za varno vožnjo med vsemi udeleženci v prometu

09.02.2021 | Blog

Pešci in kolesarji so najranljivejši udeleženci v prometu, zato morajo biti vozniki nanje posebej pozorni. Preverite nasvete in poskrbite za varnost vseh.

Prikaži več

Prikaži več