G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Avto asistenca za vsak primer

23.11.2020 | Blog

Pogosto se zgodi, da se prijatelji ravno v trenutku, ko jih potrebujete, ne morejo odzvati, ker imajo svoje obveznosti. Zato je najboljša izbira, da si zanesljivo pomoč na cesti zagotovite drugače - z avto asistenco.

Prikaži več

Generali plačilo - od doma in brez provizije

23.11.2020 | Novice

Spomladi v začetku epidemije smo zaradi oteženega dostopa do plačilnih okenc na bankah in poštah zaznali potrebo po novem načinu plačila naših položnic. Razvili smo rešitev, ki omogoča plačilo položnic Generali brez provizije.

Prikaži več

Črni petek G24 zavarovanj

20.11.2020 | Novice

Letos G24 pripravlja posebej ugodno ponudbo zavarovanj v aktualnem vikendu, ki sledi črnemu petku. Pripravite se na še boljše cene G24 Avto in G24 Specialisti. Na voljo le omejen čas!

Prikaži več

Kakšno zdravstveno zavarovanje potrebujete?

17.11.2020 | Blog

Odločitev o najprimernejšemu zdravstvenemu zavarovanju je lahko zelo težka. Pripravili smo vam nekaj informacij za lažjo izbiro in predstavili novo zavarovanje G24 Specialisti.

Prikaži več

Do specialista brez čakalne vrste

05.11.2020 | Blog

Dober zdravstveni sistem je tisti, kjer čakalne vrste ne obstajajo ali pa so kratke, zato da omogočijo pacientom dostopnost do zdravstvenih storitev. Odkrijte kako do zdravnika najpogosteje že v 7 dneh.

Prikaži več

Drugo mnenje je vključeno v zavarovanje G24 Specialisti

05.11.2020 | Novice Blog

Vsi zavarovanci G24 Specialisti imajo možnost koriščenja kritja drugo mnenje, ki nima čakalne dobe, zato ga lahko uveljavljate takoj po pričetku zavarovanja, ne glede na izbran paket.

Prikaži več

Avtomobilsko zavarovanje: Kdo je odgovoren za škodo?

03.11.2020 | Blog

Prometna nesreča je lahko pretresljiva izkušnja. V nadaljevanju si preberite, kako deluje avtomobilsko zavarovanje, da boste vedeli, kako ravnati po nesreči.

Prikaži več

Vozite previdno, otroci na cesti!

28.08.2020 | Blog

Z začetkom šolskega leta se otroci vračajo tudi na pločnike, kolesarske steze, ceste. Najmlajši se mnogokrat še ne zavedajo nevarnosti, ki ob njihovem nepozornem vedenju na njih preti v prometu, zato pazljivo!

Prikaži več

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

07.07.2020 | Novice

Pri G24 poleg hitre in enostavne sklenitve avto zavarovanja poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke. Kako prihraniti pri avto zavarovanju, si preberite v članku.

Prikaži več

Nova zelena karta ni več zelena

06.07.2020 | Novice

Mednarodna karta za zavarovanje motornega vozila ali zelena karta bo postala enostranska črno-bela in nič več zelena. Sprememba začne veljati od julija 2020 naprej, od leta 2021 pa bodo zelene karte na zelenem papirju ukinjene.

Prikaži več

Pomembno obvestilo za stranke Generali G24

16.04.2020 | Novice

Ob razglašeni epidemiji korona virusa v Sloveniji in v skrbi za zdravje vseh, smo v namen olajšanja poslovanja z nami tudi pri Generali G24 z vso odgovornostjo in skrbnostjo sprejeli nekaj nujnih ukrepov. Spoznajte jih.

Prikaži več

Kaj storiti v primeru prometne nesreče

20.12.2019 | Blog

Ne glede na to ali smo nesrečo povzročili mi ali sovoznik, moramo slediti istemu postopku, zato je pomembno, da vemo, kaj storiti. Ali veste kako ravnati pri manjši prometni nesreči in kako v taki, s hujšimi posledicami?

Prikaži več

Prikaži več