G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Obvestilo za zavarovance dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

05.12.2023 | Novice

Z 31. decembrom 2023 se ukinja prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje (DZZ), z novim letom pa uvaja obvezni zdravstveni prispevek (OZP).

Prikaži več

Zakaj so zimske gume obvezna oprema vozila pozimi?

15.11.2023 | Blog

Zakorakali smo v tisti del leta, ko bi vaš avtomobil že moral biti ustrezno opremljen za zimske razmere. Če niste prepričani ali so pnevmatike na vašem vozilu pripravljene na vožnjo v zimskih razmerah, vam bo ta prispevek prišel še kako prav.

Prikaži več

10 primerov, zakaj potrebujete zavarovanje za tujino

19.09.2023 | Blog

Na dopustu ali počitnicah smo radi brez skrbi. Spoznajte 10 situacij, v katerih vam lahko zavarovanje za tujino reši počitnice.

Prikaži več

Mladi voznik – kako izbrati prvo avto zavarovanje?

19.09.2023 | Blog

Mladi voznik, ki je komaj opravil izpit za avto, se pred prvimi samostojnimi izkušnjami na cesti prvič sreča tudi z avto zavarovanjem. Kako izbrati pravo?

Prikaži več

Kaj storiti, če natočite bencin v dizelski motor?

18.09.2023 | Blog

Napačno gorivo v rezervoarju avtomobila? Zgodi se pogosteje, kot si mislite. Preverite, kako postopati, da bo čim manj škode >

Prikaži več

Počitnice na jadrnici: varnost na morju

31.08.2023 | Blog

Sprostitev, užitek in nepozabni razgledi na jadrnici ne pomenijo, da lahko kar pozabite na varnost, saj vam lahko nesreča kaj hitro pokvari čudovite počitnice.

Prikaži več

Vozite previdno, otroci na cesti!

28.08.2023 | Blog

Z začetkom šolskega leta se otroci vračajo tudi na pločnike, kolesarske steze, ceste. Najmlajši se mnogokrat še ne zavedajo nevarnosti, ki ob njihovem nepozornem vedenju na njih preti v prometu, zato pazljivo!

Prikaži več

Kako lahko zavarujem morebitno odpoved potovanja?

11.08.2023 | Blog

Zavarovanje odpovedi potovanje je nekaj, kar hitro preskočimo. Toda zanj bi se morali odločati pogosteje, saj se lahko zgodi ogromno neprijetnosti, ki vam lahko pokvarijo odhod na potovanje.

Prikaži več

Kako do dodatnega popusta na Nezgodno zavarovanje otrok in mladine?

10.08.2023 | Novice

Preverite kolišen popust lahko pridobite z včlanitvijo v Generali ZAME glede na vaš nivo zvestobe.

Prikaži več

7 nasvetov: Kako ravnati, ko se pojavi vročinski val

21.06.2023 | Blog

Ali veste, kaj je ključnega pomena med vročinskimi valovi za zaščito ljudi in živali? Preberite si 7 ukrepov, s katerimi si lahko pomagate.

Prikaži več

Razglasitev nagrajencev nagradnega vprašalnika G24

26.05.2023 | Novice

V zadnjem mesecu smo prejeli veliko odgovorov na naš nagradni vprašalnik. Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas in podali svoje odgovore. Preverite, če ste med nagrajenci.

Prikaži več

8 pogostih mitov o zdravju, ki jih morate poznati

16.05.2023 | Blog

Raku se ni mogoče izogniti in najbolje je, da se izogibate uživanju jajc. V tem članku izpodbijamo ta dva in še šest drugih mitov o zdravju.

Prikaži več

Prikaži več