Skip to Content

Enostavno in ugodno zavarovanje avta

Avtomobilsko zavarovanje G24 Avto lahko uredite kjer koli in kadar koli. Še nikoli tako enostavno.

Izračun cene Obnova police

Svoje avto zavarovanje si sami sestavite

Odslej vam G24 Avto omogoča, da si sami izberete in sestavite svoje avto zavarovanje s kritji, ki jih želite in potrebujete. Na voljo so kritja:

  • avtomobilska odgovornost (po zakonu obvezno za vsa vozila),
  • AO plus (krije poškodbe voznika povzročitelja prometne nesreče),
  • kasko (krije materialne škode zaradi prometne nesreče, vpliva naravnih nesreč, kraje, požara in zlonamernih dejanj),
  • delni kasko (na voljo v dveh paketih - L in XL),
  • asistenca (24-urna asistenca na cesti v Sloveniji in Evropi),
  • nezgodno zavarovanje voznika in potnikov (krije invalidnost in smrt zaradi prometne nesreče),
  • pravna zaščita (pomoč v kazenskih in prekrškovnih postopkih zaradi prometne nesreče),
  • zelena karta (mednarodno potrdilo o zavarovanju AO, ki je nujno za obisk določenih držav zunaj EU),
  • povečana nevarnost - voznik začetnik (doplačilo za voznika, ki še nima 3 let vozniških izkušenj),
  • doplačilo za odkup prve škode iz kritja AO ali AO-plus (s tem prva škoda ne vpliva na izgubo bonusa oz. premijskega razreda). 

 

Izračun zavarovanja Zavarovalna kritja

Spoznajte avto kritja G24 Avto, ki jih lahko izberete

Avtomobilska odgovornost

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO zavarovanje) je po Zakonu o obveznih zavarovanjih v prometu nujno za vsa vozila, ki so udeležena v prometu. Če nameravate svoje vozilo registrirati, potrebujete  AO zavarovanje.  

Kasko

Kasko krije materialno škodo na vašem avtu, ki bi nastala zaradi prometne nesreče po krivdi voznika vašega avta, zaradi poškodb na parkirišču, požara ali poškodb zaradi naravnih nesreč, zlonamernih dejanj ali kraje. 

Delni kasko

S kritjem delni kasko si zagotovite kritje stroškov popravila vašega avta za izbrane poškodbe na steklih, svetilih, ogledalih, zaradi trčenja v živali in zaradi poškodb na parkirišču. Škode pa ne vplivajo na izgubo vašega bonusa. Na voljo v paketih L in XL.

AO-plus

Z dodatnim zavarovanjem voznika AO-plus, si zagotovite pravico do zavarovalnine za telesne poškodbe voznika, ki je povzročil prometno nesrečo z vašim avtom. Tega obvezno zavarovanje AO ne krije.

Asistenca

Kritje avtomobilske asistence vam zagotavlja 24/7 pomoč na cesti tako v Sloveniji kot tudi v Evropi, vedno ko potrebujete pomoč v primeru težav z vašim avtom.

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov v vašem avtu lahko izberete, če potrebujete nezgodno zavarovanje za primer smrti (20.000,00 EUR) ter invalidnosti (40.000,00 EUR) za vse osebe v vašem avtu (voznika in potnike).

Povečana nevarnost - voznik začetnik

Voznik začetnik je vsaka oseba, ki ima manj kot 3 leta vozniških izkušenj in predstavlja povečano nevarnost. To doplačilo je potrebno vedno, če vaš avto redno ali občasno vozi voznik z manj kot 3 leti vozniških izkušenj.

Pravna zaščita

Kritje pravne zaščite krije stroške obrambe v kazenskih in upravno-kazenskih postopkih zaradi prometne nesreče, ki je nastala z uporabo zavarovanega vozila (pri tem pa niso krite denarne kazni, izrečene v teh postopkih).

Odkup prve škode iz AO ali AO-plus

Doplačilo za odkup prve škode pri kritjih avtomobilske odgovornosti ali AO-plus omogoča, da pri prvi škodi ne izgubite bonusa. Kritje je primerno za vse, ki potrebujete višjo finančno zaščito.

Zelena karta

Zelena karta je mednarodno potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti, ki jo je priporočljivo imeti na potovanjih v tujino, v določenih državah izven EU pa je še vedno obvezna in brez nje ne morete vstopiti v državo. 

Ocena izkušnje G24

Zavarovanje G24 Avto

Hitro in enostavno do popusta za G24 Avto

Svojo ceno za zavarovanje avta izveste že po nekaj hitrih klikih. Čisto preprosto. Dodatni popust lahko prejmete, če nam zaupate svoje dejanske potrebe povezane z vašo vožnjo in uporabo vašega avta. Bodite pozorni na vprašanje "Želite nižjo ceno?" v drugem koraku informativnega izračuna.

Izračun avto zavarovanja

Pomembni dokumenti

Za informirano odločitev o sklenitvi Generali G24 avtomobilskega zavarovanja si preberite Dokument z informacijami o avtomobilskem zavarovanju G24 Avto in Zavarovalne pogoje avtomobilskega zavarovanja.