G24 Specialisti

Specialisti z asistenco je zdravstveno zavarovanje, ki zagotovi, da je vaše zdravje na prvem mestu.

Sklenite online

Naj čakalne dobe ne vplivajo na vaše zdravje

Ko zbolimo, si vsi želimo čim prej okrevati. Zdaj lahko preprečite, da bi bilo vaše zdravje ogroženo, ker morate čakati na pregled pri specialistu. Zagotovite si hiter dostop do zdravniške obravnave, diagnostike, zdravil in operacij.

Pri spletni sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti prejmete tudi 10% spletni popust na premijo

Sklenite zavarovanje

Ocena izkušnje G24

Zavarovanje G24 Specialisti

Prednosti zavarovanja Specialisti G24

Nič več čakalne dobe

Dolge čakalne dobe so za vas preteklost. Z zavarovanjem G24 Specialisti ste na specialističnem pregledu v samoplačniški ambulanti na vrsti hitreje kot v javnem zdravstvenem sistemu. 

Pridobite drugo mnenje

Imate pomisleke glede postavljene diagnoze, priporočenega zdravljenja, ali nimate vseh potrebnih informacij za vašo odločitev o nadaljnjem zdravljenju? Pridobite drugo mnenje zase in za ožje družinske člane.

Storitev Halo Doktor

Halo Doktor je kritje pri zavarovanju G24 Specialisti, ki omogoča hiter in enostaven zdravstveni posvet na daljavo (video ali telefonski klic) z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine.

Kritja po vaši meri

Primerjava kritij v paketih G24 Specialisti

MALI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
2.000 €

SREDNJI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
3.000 €

VELIKI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
10.000 €

ASISTENČNE STORITVE
Specialistična obravnava
Diagnostične preiskave
Načrt zdravljenja
Psihološka pomoč (do 700 € na leto)
Strokovni posvet po telefonu
Drugo mnenje
Halo Doktor
Zdravila (do 200 € na leto)
Fizioterapija (do 400 € na leto)
Operacije (do 7.000 € na leto)

Halo Doktor

Halo Doktor je kritje pri zavarovanju G24 Specialisti, ki omogoča hiter in enostaven zdravstveni posvet na daljavo (video ali telefonski klic) z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine. Oglejte si tudi letak HALO DOKTOR.

Dostopnost

Prednosti Halo Doktor sta:

 • dosegljivost vse dni v tednu med 6. in 22. uro (tudi med prazniki) in
 • neomejeno število video klicev prek računalnika, tablice ali telefona.

Hiter odziv zdravnika

Izberete lahko: 

 • takojšnji video posvet, ki ga praviloma zagotovimo v 15 minutah z zdravnikom, ki je trenutno na voljo, ali
 • rezervacijo video posveta z izbranim zdravnikom na dan in ob uri, ki vam ustreza. 

Izvid in HD napotnica

Po posvetu prejmete:

 • izvid z razlago ter priporočilo zdravnika in morda tudi
 • Halo Doktor (HD) napotnico za morebitno nadaljnje zdravljenje v okviru zavarovanja G24 Specialisti.

Zanesljiv partner

Bodite brez skrbi:

 • Halo Doktor je varovan in intimen zdravstveni posvet prek videa na daljavo, 
 • Registracija v posebni aplikaciji je enostavna, vaši podatki pa so na varnem

Kako uveljaviti storitev Halo Doktor?

 1. Kritje Halo Doktor aktivirate na spletni strani halodoktor.si/generali s klikom na gumb »PRIJAVA« in vnesete svojo mobilno številko. 
 2. Na svojo mobilno številko prejmete SMS z varnostno kodo, ki jo vnesete v okence in s tem potrdite telefonsko številko. Nadaljujete z registracijo, ki jo opravite samo ob prvi prijavi. V registraciji vpišete naslednje podatke: ime in priimek, datum rojstva ter elektronski naslov. Registracija je s tem zaključena in lahko začnete uporabljati storitev Halo Doktor.
 3. Že takoj lahko izberete video posvet ali se naročite na prosti termin pri želenem zdravniku. Pred začetkom video posveta vam bomo pomagali preveriti tudi vse potrebne nastavitve, da bo kakovost video posveta čim boljša.   
 4. V nekaj minutah po opravljenem pogovoru z zdravnikom prejmete izvid in morebitno HD napotnico, ki velja za nadaljnje zdravljenje v okviru zavarovanja G24 Specialisti.
 5. Pri vsaki naslednji prijavi v Halo Doktor je dostop preprost, saj se vpišete le s telefonsko številko in varnostno kodo iz SMSa. 

Ko potrebujete pomoč, pokličite Asistenco zdravje

Ko boste potrebovali storitve iz zavarovanja G24 Specialisti, pokličite Asistenco zdravje na brezplačno telefonsko številko 080 81 10 ali uporabite spletni portal za prijavo škode, ki vas bo vodil skozi postopek prijave.

Naš svetovalec v ekipi Asistence zdravje vam bo pomagal poiskati najprimernejšo rešitev za vašo težavo in se bo v vašem imenu dogovoril za hiter pregled pri specialistu oziroma za koriščenje druge zdravstvene storitve. Poskrbel bo tudi za odobritev in organizacijo zdravstvenih storitev ter organiziral izvedbo strokovnega posveta ali drugega mnenja. Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

 

Pokličite 080 81 10 Sklenite online

Posebnosti zavarovanja G24 Specialisti

Zavarovalna vsota

Krijemo vse potrebne zdravstvene storitve za diagnozo novo nastale bolezni ali nezgode. Pri tem pa storitve niso omejene s številom, ceno, seznami zdravstvenih storitev, le z letno zavarovalno vsoto.

Športniki in doplačilo

Zavarovanje G24 Specialisti velja tudi za športnike in njihovo udejstvovanje na treningih in tekmah, vendar je potrebno doplačilo za tiste, ki se ukvarjajo z nevarnimi športi ali so registrirani člani športnih organizacij (določenih športnih panog). 

Področja medicine

Zavarovanje G24 Specialisti krije zdravstvene storitve na vseh področjih medicine. Izjeme so le: revmatologija, psihiatrija, stomatologija in merjenje dioptrije.

Omejitve koriščenja

Ob prvi sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti lahko zavarovanje za bolezni uveljavljate po pretečenih 3 mesecih. Za zdravljenje nezgode, strokovni posvet in drugo mnenje pa to ne velja in te storitve lahko koristite takoj

Obstoječe bolezni

Za bolezni, ki so začasne in že prisotne v trenutku sklepanja, velja 2-letna čakalna doba. Če se v času čakalne dobe še zdravite, se čakalna doba šteje od zaključka zdravljenja dalje.  

Kronične bolezni

Zavarovanje ne krije kroničnih bolezni obstoječih ob sklenitvi zavarovanja in preventivnih zdravstvenih storitev. Če se kronične bolezni pojavijo med trajanjem zavarovanja, jih zdravimo 6 mesecev od prejema diagnoze. Nadalje se lahko zdravite v javnem zdravstvenem sistemu.

Posvet in drugo mnenje

Ob sklenitvi zavarovanja vam za že obstoječo zdravstveno težavo krijemo posvet s strokovnjakom po telefonu (tudi ePosvet) in drugo mnenje, kar velja tudi za kronično bolezen. Drugo mnenje velja tudi za ožje družinske člane (partner, otroci, starši).

Pogosta vprašanja - G24 Specialisti 

Zavarujejo se lahko osebe od 1. do 70. leta starosti. Za mladoletne osebe zavarovanje sklene zakoniti zastopnik. 

Zavarovanje G24 Specialisti velja s prvim dnem naslednjega meseca od datuma sklenitve. Pogoj za sklenjeno zavarovanje je plačilo prve premije. 

Zavarovanje velja eno leto in se ob izteku dogovorjene dobe vsakokrat podaljša za enako časovno obdobje, za katerega je bilo sklenjeno, razen če zavarovanje odpoveste v skladu z veljavnimi pogoji. Zavarovanje se lahko podaljšuje do dopolnjenega 75. leta starosti. 

G24 Specialiste lahko prekinete kadar koli med trajanjem zavarovanja. Prekinitev bomo uredili z naslednjim mesecem po prejemu vaše odstopne izjave. Če je v zavarovalnem letu, v katerem odpovedujete vašo polico, nastal zavarovalni primer, boste morali premijo poravnati do konca tekočega zavarovalnega leta.

 

Zavarovanje prične veljati vedno s prvim dnem v mesecu. Če na primer, zavarovanje sklenete 2. ali 15. novembra, bo zavarovanje pričelo veljati 1. decembra. 

Storitev Halo Doktor velja že naslednji dan po plačilu premije.

Ob prvi sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti lahko zavarovanje za primer bolezni uveljavljate po pretečenih 3 mesecih. Če se zavarovanje neprekinjeno avtomatično podaljša, pa te omejitve ni več.

Za bolezni, ki so začasne ali že prisotne v trenutku sklepanja, velja 2-letna čakalna doba. Če se v času čakalne dobe še zdravite, se bo 2-letna čakalna odba štela od zaključka zdravljenja naprej. 

Doplačilo je potrebno za:

 1. rekreativne športnike, ki se ukvarjajo z nevarnimi športi: alpinizem, gorništvo/nad 3000 m, jamarstvo, bungee jumping, kajtanje, downhill, soteskanje, smučanje na vodi, smučanje (turno, akrobatsko), smučarski skoki, sankanje (bob, športne sani), letalstvo, zmajarstvo, balonarstvo, padalstvo, jahanje, borilni športi, potapljanje, podvodni ribolov, skoki v vodo, avtomobilizem, motociklizem, karting, športna plovila, jadranje, kajak, kanu, rafting in
 2. osebe, ki so registrirani člani športne organizacije pri športih: plavanje, hokej, kolesarstvo, smučanje/deskanje, ekipni športi z žogo, rolanje, kotalkanje, drsanje, duatlon, triatlon, gimnastika, balet, atletika, tenis.

Zavarovanje krije vse potrebne zdravstvene storitve za diagnozo novo nastale bolezni ali nezgode. Pri tem storitve niso omejene s številom, ceno, seznami zdravstvenih storitev temveč samo z letno zavarovalno vsoto. To je torej najvišji znesek za storitve v obdobju enega zavarovalnega leta.

Na primer: Veliki paket krije storitve do skupne letne zavarovalne vsote 10.000 €. Znotraj tega paketa pa so določene zavarovalne vsote za posamezne zdravstvene storitve, in sicer: za psihološko pomoč do 700 €, za zdravila do 200 €, za fizioterapijo do 400€, za operacije do 7.000 € na leto.

Ko pri svojem osebnem zdravniku dobite napotnico za specialistični pregled, pokličete Asistenco zdravje na 080 81 10 ali pišete na zdravje.si@generali.com. Naš svetovalec bo poskrbel, da boste kar najhitreje rešili svojo zdravstveno težavo in prišli do diagnoze ali zdravljenja. 

Za storitve (npr. izdaja dvojnika police, izdaja potrdil o zavarovanosti ...), ki jih zavarovalec ali zavarovanec posebej zahteva od nas, trenutno ne obračunavamo nadomestila stroškov.