Kritja G24 Specialisti

Specialisti z asistenco je zdravstveno zavarovanje, ki zagotovi, da je vaše zdravje na prvem mestu.

Sklenite online

G24 Specialisti za hitrejše okrevanje po bolezni ali nezgodi

Imate v rokah napotnico svojega splošnega zdravnika, pa ne veste točno, kaj storiti? Vas skrbijo dolge čakalne dobe v zdravstvenem sistemu?

Na zdravljenje vam ni treba čakati. Z zavarovanjem G24 Specialisti lahko hitro ukrepate, poskrbite za svoje zdravje in prihranite. Tako imate dostop do hitrejšega zdravljenja novonastale bolezni in poškodb ter plačila zdravstvenih storitev.  

Veliko ljudem se zdravstveno stanje poslabša, ko čakajo na prvi pregled, diagnozo in zdravljenje. Z zavarovanjem G24 Specialisti pa ste hitreje napoteni na zdravstveno storitev.

Sklenite zavarovanje G24 Specialisti

Kritja zavarovanja G24 Specialisti

Storitve Asistence zdravje

Asistenca Zdravje omogoča pridobitev informacij o zdravstvenih zavarovanjih, izvajalcih zdravstvenih storitev, pogojih in načinu uveljavljanja pravic iz zavarovanja in v sistemu javne zdravstvene službe v Sloveniji; odobritev in organizacijo zdravstvenih storitev ter organizacijo izvedbe strokovnega posveta in drugega mnenja.

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Specialistična obravnava

Specialistična obravnava vključuje vse potrebne specialistične preglede, enostavne diagnostične preiskave (npr. ultrazvok, rentgen, laboratorij,...) in enostavne ambulantne posege (punkcija, aplikacija blokade,...)

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Diagnostične preiskave

Med diagnostične preiskave, ki vam jih predpiše zdravnik in jih potrebujete za postavitev diagnoze spadajo: magnetna resonanca, računalniška tomografija (CT), gastroskopija,... 

 

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Drugo mnenje

Drugo mnenje izdelajo priznani zdravniki iz mednarodne mreže Advance Medical. Izdela se tudi za bolezni in poškodbe, ki so bile že prisotne ob sklenitvi zavarovanja, koristijo pa ga lahko tudi ožji družinski člani. 

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Halo Doktor

Halo Doktor je dodatno kritje pri zavarovanju G24 Specialisti z asistenco, ki omogoča hiter in enostaven zdravstveni posvet na daljavo (video ali telefonski klic) z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine.

 

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Načrt zdravljenja

Po nezgodi z zdravljenjem v bolnišnici si z načrtom zdravljenja lahko zagotovite optimalno zdravljenje vaše poškodbe. Tako se izognete morebitnim trajnim posledicam, saj zdravnik skrbno preuči dokumentacijo vaše poškodbe in izdela načrt zdravljenja. 

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Strokovni posvet z zdravnikom

Strokovni posvet z zdravnikom  v zvezi z obstoječim stanjem ali kronično boleznijo se izvede po telefonu ali s pomočjo video posveta. Na dogovorjenem terminu vam zdravnik svetuje in izdela izvid. 

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Psihološka pomoč

Psihološka pomoč je na voljo ob resnem zdravstvenem stanju, izgubi ožjega družinskega člana, trajni izgubi opravljanja poklica ali poporodni depresiji. Vključuje do 10 individualnih obravnav ambulantne psihoterapije ali klinične psihologije. (Do 700 € letno.)

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Zdravila

Krijemo zdravila predpisana na beli recpet, ki jih je predpisal zdravnik v okviru specialističnega pregleda, preiskave ali posega. (Do 200 € letno.)

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Fizioterapija

Ambulantna fizioterapija se organizira po operacijah, zlomih kosti ali poškodbi tkiv (dokazanih z ustrezno slikovno diagnostiko MR, CT ali UZ) ter po carskem rezu.  (Do 400 € letno).

MALI   SREDNJI   VELIKI 

Operacije

Zavarovanje krije operacije, za katere so čakalne dobe večinoma daljše, ker niso opredeljene kot nujne. Mednje spadajo: artroskopija ramena, kolena, operativno zdravljenje krčnih žil, operacija karpalnega kanala, ultrazvočno razbijanje ledvičnih kamnov, ... Velja za operacije z nočitvijo in brez. (Do 7.000 € letno).

MALI   SREDNJI   VELIKI 

E-posvet z zdravnikom na daljavo

 

Naj čakalne dobe ne vplivajo na vaše zdravje

Ko zbolimo, si vsi želimo čim prej okrevati. Zdaj lahko preprečite, da bi bilo vaše zdravje ogroženo, ker morate čakati na pregled pri specialistu. Zagotovite si hiter dostop do zdravniške obravnave, diagnostike, zdravil in operacij.

Pri spletni sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti prejmete tudi 10% spletni popust na premijo

Sklenite zavarovanje

Ko potrebujete pomoč, pokličite Asistenco zdravje

Ko boste potrebovali storitve iz zavarovanja G24 Specialisti, pokličite Asistenco zdravje na brezplačno telefonsko številko 080 81 10 ali uporabite spletni portal za prijavo škode, ki vas bo vodil skozi postopek prijave.

Naš svetovalec v ekipi Asistence zdravje vam bo pomagal poiskati najprimernejšo rešitev za vašo težavo in se bo v vašem imenu dogovoril za hiter pregled pri specialistu oziroma za koriščenje druge zdravstvene storitve. Poskrbel bo tudi za odobritev in organizacijo zdravstvenih storitev ter organiziral izvedbo strokovnega posveta ali drugega mnenja. Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

 

Pokličite 080 81 10 Sklenite online