G24 Specialisti

Specialisti z asistenco je zdravstveno zavarovanje, ki zagotovi, da je vaše zdravje na prvem mestu.

Skleni online

Naj čakalne dobe ne vplivajo na vaše zdravje

Ko zbolimo, si vsi želimo čim prej okrevati. Zdaj lahko preprečite, da bi bilo vaše zdravje ogroženo, ker morate čakati na pregled pri specialistu. Zagotovite si hiter dostop do zdravniške obravnave, diagnostike, zdravil in operacij.

Zavarovanci Generali, ki imajo pri nas sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, pri sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti prejmejo 10% popust na premijo

Skleni zavarovanje

Ocena izkušnje G24

Zavarovanje G24 Specialisti

Povzeto po 9 ocenah

4,8 Od 5

Dražen

Janez

Tadeja

Dražen

25.02.2021

Janez

03.02.2021

“Ker je sklenitev zavarovanja enostavna in hitra.”

Tadeja

31.01.2021

“Ker ste odlični”

Anže

23.01.2021

“Hitro, enostavno, in super UIX”

Matija

13.01.2021

Jernej

23.12.2020

Gregor

18.12.2020

Ivan

27.11.2020

“ker ste mi dali 20% popusta”

Andraz

21.11.2020

“Enostavno, hvala”

Prednosti zavarovanja Specialisti G24

Nič več čakalne dobe

Dolge čakalne dobe so za vas preteklost. Z zavarovanjem G24 Specialisti ste na specialističnem pregledu v samoplačniški ambulanti na vrsti najpogosteje že v 7-ih dneh

Pridobite drugo mnenje

Imate pomisleke glede postavljene diagnoze, priporočenega zdravljenja, ali nimate vseh potrebnih informacij za vašo odločitev o nadaljnjem zdravljenju? Pridobite drugo mnenje zase in za ožje družinske člane.

Spoznajte ePosvet

Strokovni posvet z zdravnikom ustrezne stroke, ki vam bo pomagal pri reševanju vaše težave, vam uredimo tudi v obliki ePosveta. Termin za video posvet lahko zavarovanci uredite prek 080 81 10.

Kritja po vaši meri

Primerjava kritij v paketih G24 Specialisti

MALI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
2.000 €

SREDNJI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
3.000 €

VELIKI PAKET
z letno zavarovalno vsoto
10.000 €

ASISTENČNE STORITVE
Specialistična obravnava
Diagnostične preiskave
Načrt zdravljenja
Psihološka pomoč (do 700 € na leto)
Strokovni posvet po telefonu
Drugo mnenje
Zdravila (do 200 € na leto)
Fizioterapija (do 400 € na leto)
Operacije (do 7.000 € na leto)

Osnovni cenik paketov

 

V spodnji tabeli so osnovne cene v € (z vključenim 8,5 % davkom na zavarovalne posle) za pakete po starostnih skupinah, brez popustov in doplačil.

 

STAROSTNA SKUPINA MALI       SREDNJI VELIKI   
1-15 let 5,61 7,90 11,46
16-25 let 7,06 9,53 13,97
26-35 let 7,56 10,20 13,99
36-45 let 8,92 12,81 18,65
46-55 let 11,07 17,52 25,63
56-65 let 13,28 20,79 28,30
66-70 let 15,79 23,75 31,26

 

IZRAČUNAJ CENO G24 SPECIALISTI

Ko potrebuješ pomoč, pokliči Asistenco zdravje

Ko boste potrebovali storitve iz zavarovanja G24 Specialisti, pokličite Asistenco zdravje na brezplačno telefonsko številko 080 81 10 ali pišite na zdravje.si@generali.com, kamor pošljete tudi Zahtevek za uveljavljanje pravic zavarovanja.

Naš svetovalec v ekipi Asistence zdravje vam bo pomagal poiskati najprimernejšo rešitev za vašo težavo in se bo v vašem imenu dogovoril za hiter pregled pri specialistu oziroma za koriščenje druge zdravstvene storitve. Poskrbel bo tudi za odobritev in organizacijo zdravstvenih storitev ter organiziral izvedbo strokovnega posveta ali drugega mnenja. Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

NOVO! Zavarovancem nudimo tudi ePosvet z zdravnikom na daljavo, v katerem se lahko o svojih težavah pogovorite preko zaupnega video klica.

 

Pokliči 080 81 10 Skleni online

Posebnosti zavarovanja G24 Specialisti

Zavarovalna vsota

Krijemo vse potrebne zdravstvene storitve za diagnozo novo nastale bolezni ali nezgode. Pri tem pa storitve niso omejene s številom, ceno, seznami zdravstvenih storitev, le z letno zavarovalno vsoto.

Športniki in doplačilo

Zavarovanje G24 Specialisti velja tudi za športnike in njihovo udejstvovanje na treningih in tekmah, vendar je potrebno doplačilo za tiste, ki se ukvarjajo z nevarnimi športi ali so registrirani člani športnih organizacij (določenih športnih panog)

Področja medicine

Zavarovanje G24 Specialisti krije zdravstvene storitve na vseh področjih medicine. Izjeme so le: revmatologija, psihiatrija, stomatologija in merjenje dioptrije.

Omejitve koriščenja

Ob prvi sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti lahko zavarovanje za bolezni uveljavljate po pretečenih 3 mesecih. Za zdravljenje nezgode, strokovni posvet in drugo mnenje pa to ne velja in te storitve lahko koristite takoj. 

Obstoječe bolezni

Za bolezni, ki so začasne in že prisotne v trenutku sklepanja, velja 2-letna čakalna doba. Če se v času čakalne dobe še zdravite, se čakalna doba šteje od zaključka zdravljenja dalje.  

Kronične bolezni

Zavarovanje ne krije kroničnih bolezni obstoječih ob sklenitvi zavarovanja in preventivnih zdravstvenih storitev. Če se kronične bolezni pojavijo med trajanjem zavarovanja, jih zdravimo 6 mesecev od prejema diagnoze. Nadalje se lahko zdravite v javnem zdravstvenem sistemu.

Posvet in drugo mnenje

Ob sklenitvi zavarovanja vam za že obstoječo zdravstveno težavo krijemo posvet s strokovnjakom po telefonu (tudi ePosvet) in drugo mnenje, kar velja tudi za kronično bolezen. Drugo mnenje velja tudi za ožje družinske člane (partner, otroci, starši).

Pogosta vprašanja - G24 Specialisti

Zavarujejo se lahko osebe od 1. do 70. leta starosti. Za mladoletne osebe zavarovanje sklene zakoniti zastopnik. 

Zavarovanje velja eno leto z možnostjo podaljševanja do preklica oziroma do dopolnjenega 75. leta starosti.

Zavarovanje prične veljati vedno s prvim dnem v mesecu. Če na primer, zavarovanje sklenete 2. ali 15. novembra, bo zavarovanje pričelo veljati 1. decembra. 

Ob prvi sklenitvi zavarovanja G24 Specialisti lahko zavarovanje za primer bolezni uveljavljate po pretečenih 3 mesecih. Če se zavarovanje neprekinjeno avtomatično podaljša pa te omejitve ni več.

Za bolezni, ki so začasne ali že prisotne v trenutku sklepanja, velja 2-letna čakalna doba. Če se v času čakalne dobe še zdravite, se bo 2-letna čakalna odba štela od zaključka zdravljenja naprej. 

Doplačilo je potrebno za:

  1. rekreativne športnike, ki se ukvarjajo z nevarnimi športi: alpinizem, gorništvo/nad 3000 m, jamarstvo, bungee jumping, kajtanje, downhill, soteskanje, smučanje na vodi, smučanje (turno, akrobatsko), smučarski skoki, sankanje (bob, športne sani), letalstvo, zmajarstvo, balonarstvo, padalstvo, jahanje, borilni športi, potapljanje, podvodni ribolov, skoki v vodo, avtomobilizem, motociklizem, karting, športna plovila, jadranje, kajak, kanu, rafting in
  2. osebe, ki so registrirani člani športne organizacije pri športih: plavanje, hokej, kolesarstvo, smučanje/deskanje, ekipni športi z žogo, rolanje, kotalkanje, drsanje, duatlon, triatlon, gimnastika, balet, atletika, tenis.

V okviru izvajanja zavarovanja ima zavarovalnica podatke o povprečni čakalni dobi za koriščenje kritij zavarovanja G24 Specialisti. Interni podatki zavarovalnice o izvajanju zavarovanja kažejo, da je čas za dostop do zdravnika specialista najpogosteje 7 dni. Doba se lahko glede na povpraševanje in ponudbo zdravstvenih storitev tudi spremeni in ne pomeni, da je za vsako zdravstveno storitev enaka. 

Zavarovanje krije vse potrebne zdravstvene storitve za diagnozo novo nastale bolezni ali nezgode. Pri tem storitve niso omejene s številom, ceno, seznami zdravstvenih storitev temveč samo z letno zavarovalno vsoto. To je torej najvišji znesek za storitve v obdobju enega zavarovalnega leta.

Na primer: Veliki paket krije storitve do skupne letne zavarovalne vsote 10.000 €. Znotraj tega paketa pa so določene zavarovalne vsote za posamezne zdravstvene storitve, in sicer: za psihološko pomoč do 700 €, za zdravila do 200 €, za fizioterapijo do 400€, za operacije do 7.000 € na leto.

Ko pri svojem osebnem zdravniku dobite napotnico za specialistični pregled, pokličete Asistenco zdravje na 080 81 10 ali pišete na zdravje.si@generali.com. Naš svetovalec bo poskrbel, da boste kar najhitreje rešili svojo zdravstveno težavo in prišli do diagnoze ali zdravljenja. 

Za storitve (npr. izdaja dvojnika police, izdaja potrdil o zavarovanosti ...), ki jih zavarovalec ali zavarovanec posebej zahteva od nas, trenutno ne obračunavamo nadomestila stroškov.