NOVO: POKLIČI&SKLENI

Na G24 lahko zavarovanje sklenete tudi s klicem prek telefona na 080 70 77, če vam to bolj ustreza. Naša svetovalka vas bo vodila skozi celotni postopek sklenitve zavarovanja.

POKLIČI&SKLENI NAROČI KLIC

Vi naročite klic, mi vas pokličemo:


Zavarovanja, ki jih lahko uredite prek telefona:

Zavarovanje vam omogoča, da v celoti zavarujete svoj dom in premičnine v njem za nevarnosti, ki vas ogrožajo v vsakdanjem življenju: požar, vihar, toča, izliv vode, vlom, poplave, potres, odgovornost in podobno. Na voljo tudi Domska asistenca, ko smo vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu za popravila in pomoč, ko se zgodi kaj nepredvidenega.

Zavarovanje vam omogoča zdravstveno zavarovanje z asistenco za tujce v Sloveniji. Zavarujejo se lahko tuje osebe, ki bivajo in/ali delajo v Sloveniji in zavarovanje potrebujejo za Slovenijo za krajši čas ter za pridobitev dovoljenja za bivanje in/ali delo. Kritje velja za Slovenijo in sosednje države, z doplačilom pa se lahko razširi na Evropo.

Zavarovanje vam zagotavlja takojšen video dostop do splošnega zdravnika Halo Doktor, hiter dostop do specialista, hitro pridobitev diagnoze in začetek zdravljenja, hitro in kakovostno zdravstveno oskrbo, optimalni potek zdravljenja, drugo zdravniško mnenje ter asistenčne storitve, ki vas usmerjajo v procesu zdravljenja.

Zavarovanje vam omogoča sklenitev obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti, poleg katerega lahko dodate še naslednja kritja: zavarovanje za voznika (AO+), kasko (polni, delni), asistenco, nezgodno zavarovanje potnikov, odkup prve škode iz AO in AO+, doplačilo za povečano nevarnost (mladi voznik) in pravno pomoč.

Zavarovanje vam omogoča zdravstveno zavarovanje z asistenco na vašem dopustu ali počitnicah v tujini. Zagotovimo pomoč 24/7 v slovenskem jeziku, plačilo stroškov zdravljenja v primeru bolezni in nezgode, pa tudi za turistično zavarovanje (zamuda/kraja prtljage, preklic leta, odpoved potovanja,...)

Zavarovanje vam omogoča povračilo stroškov, če na potovanje, ki ste ga že plačali (ali rezervirali) ne morete zaradi enega od 18 različnih rizikov, med drugim: zardi bolezni/poškodbe enega od potnikov ali svojcev, smrti v družini, poziva sodnih organov, ... 

Zavarovanje vam omogoča kritje odgovornosti, če vas pes poškoduje tretje osebe ali njihovo lastnino ter omogoči nižje stroške pri veterinarskih storitvah v primeru nezgode ali bolezni (obseg je odvisen od izbranega paketa). Krijemo tudi nezgodno smrt psa. 

Zavarovanje vam omogoča finančno varnost med bolniško odsotnostjo, zdravljenje z boljšimi ali drugačnimi zdravili, prehranskimi dopolnili in tehničnimi pripomočki, kakovostnejše terapije ter posege ali pomoč na domu in kritje stroškov alternativnega zdravljenja.

Zavarovanje vam zagotavlja 24-urno kritje za primere nezgod otrok in mladih, ne glede na to, kdaj in kje se zgodi nezgoda: v vrtcu, šoli, na izletu, potovanju, doma ali v tujini, med počitnicami. Otrok v najkrajšem času pridobi diagnozo in zdravljenje v okviru kritja, ki omeji morebitne trajne posledice in omogoči vrnitev v šolo.

Zavarovanje zagotavlja doplačilo zaradi povečane nevarnosti, če avto vozi oseba, ki še nima 3 leta vozniških izkušenj – mladi voznik. Tako mladi voznik nima stroškov v primeru prometne nesreče, začne pridobivati svoj bonus in nima skrbi, ko je s svojim ali izposojenim avtom na cesti.

Zavarovanje vam omogoča, da ste zaščiteni pred morebitno škodo, ki bi jo med kolesarjenjem povzročili tretji osebi. Polega tega ste zaščiteni za primer nezgode, ki se pripeti kolesarju in ima za posledico zlom, izpah, invalidnost, potrebo po prehodni oskrbi ali smrt. V paketih na voljo tudi zavarovanje asistence in dodatna pomoč v tujini.

Zavarovanje vam omogoča, da ste zaščiteni pred morebitno škodo, ki bi jo med vožnjo skiroja povzročili tretji osebi. Polega tega ste zaščiteni za primer nezgode, ki se pripeti med vožnjo in ima za posledico zlom, izpah, invalidnost, potrebo po prehodni oskrbi ali smrt. V paketih na voljo tudi zavarovanje asistence in dodatna pomoč v tujini.

Zavarovanje vam omogoča, da ste zaščiteni pred visokimi stroški odškodnine v primeru poškodovanja tretje osebe ali njegove lastnine. Poleg tega imate zagotovljeno zavarovalnino v primeru nezgode, pa tudi dnevno nadomestilo v primeru zdravljenja po nezgodi v bolnišnici in zdravilišču.

Zavarovanje vam omogoča zaščito pred morebitno osebno škodo, ki bi jo med uporabo plovila povzročili tretjim osebam zaradi povzročenih telesnih poškodb. Če želite lahko izberete paket, ki vsebuje tudi  kritje pred morebitno materialno škodo, ki bi jo med uporabo plovila povzročili na stvareh tretjih oseb.

Pogosta vprašanja o zavarovanjih POKLIČI&SKLENI

Naše svetovalke so vam na voljo vsak delovnik med 8. in 18. uro. Če našo spletno stran obiščete izven delovnega časa, lahko naročite povratni klic tako, da označite želeno zavarovanje in pustite svoje podatke.

Če se vam pripeti škodni primer iz enega od sklenjenih zavarovanj, nas o tem obvestite preko našega spletnega portala E-Škode. 

Informacije o zavarovanjih, ki jih lahko sklenete preko telefona najdete TUKAJ