G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kako pripraviti jadrnico in motorni čoln na novo sezono plovbe

23.05.2024 | Blog

Toplejši dnevi so že tu in morje in sonce že kličeta. A preden se boste znova odpravili na plovbo, je potrebno vašo jadrnico ali motorni čoln na to pripraviti.

Prikaži več

Zavarovanje za tujino: kateri paket za potovanje izbrati?

02.04.2024 | Blog

Ko boste razmišljati o tem, kakšno zavarovalno kritje boste potrebovali za potovanje, ne pozabite poleg stroškov in osnovne logistike upoštevati tudi destinacijo in aktivnosti, ki jih boste tam počeli.

Prikaži več

Potica: recept za kraljico praznikov

29.03.2024 | Blog

Potica je ena izmed tistih tradicionalnih jedi, ki vzbudi nostalgične občutke in sladke spomine. Odkrijte preverjen recept, ki vedno uspe.

Prikaži več

Prometni zastoji, avto igre in nasveti za kratkočasenje otrok

30.01.2024 | Blog

Prometni zastoji vsem voznikom predstavljajo enega največjih izzivov na cesti. Gre za preizkus potrpežljivosti, ki ga le redki opravijo brez napak. Kako zamotiti otroke?

Prikaži več

Varna vožnja po Evropi: nasveti za »road trip«

15.12.2023 | Blog

Preberite, kako lahko na poti po Evropi ostanete varni, ne glede na to, kam se boste na road trip podali s svojim jeklenim konjičkom.

Prikaži več

Obvestilo za zavarovance dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

05.12.2023 | Novice

Z 31. decembrom 2023 se ukinja prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje (DZZ), z novim letom pa uvaja obvezni zdravstveni prispevek (OZP).

Prikaži več

Zakaj so zimske gume obvezna oprema vozila pozimi?

15.11.2023 | Blog

Zakorakali smo v tisti del leta, ko bi vaš avtomobil že moral biti ustrezno opremljen za zimske razmere. Če niste prepričani ali so pnevmatike na vašem vozilu pripravljene na vožnjo v zimskih razmerah, vam bo ta prispevek prišel še kako prav.

Prikaži več

10 primerov, zakaj potrebujete zavarovanje za tujino

19.09.2023 | Blog

Na dopustu ali počitnicah smo radi brez skrbi. Spoznajte 10 situacij, v katerih vam lahko zavarovanje za tujino reši počitnice.

Prikaži več

Mladi voznik – kako izbrati prvo avto zavarovanje?

19.09.2023 | Blog

Mladi voznik, ki je komaj opravil izpit za avto, se pred prvimi samostojnimi izkušnjami na cesti prvič sreča tudi z avto zavarovanjem. Kako izbrati pravo?

Prikaži več

Kaj storiti, če natočite bencin v dizelski motor?

18.09.2023 | Blog

Napačno gorivo v rezervoarju avtomobila? Zgodi se pogosteje, kot si mislite. Preverite, kako postopati, da bo čim manj škode >

Prikaži več

Počitnice na jadrnici: varnost na morju

31.08.2023 | Blog

Sprostitev, užitek in nepozabni razgledi na jadrnici ne pomenijo, da lahko kar pozabite na varnost, saj vam lahko nesreča kaj hitro pokvari čudovite počitnice.

Prikaži več

Vozite previdno, otroci na cesti!

28.08.2023 | Blog

Z začetkom šolskega leta se otroci vračajo tudi na pločnike, kolesarske steze, ceste. Najmlajši se mnogokrat še ne zavedajo nevarnosti, ki ob njihovem nepozornem vedenju na njih preti v prometu, zato pazljivo!

Prikaži več

Prikaži več