G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Kako ravnati v primeru prometne nesreče v tujini

20.10.2021 | Blog

Če v tujini doživite nesrečo, pogosto ne veste, kaj storiti. Preberite si naš vodnik po tem, kako postopati in kako uspešno vložiti odškodninski zahtevek.

Prikaži več

3 pogoste športne poškodbe in kako jih preprečiti

28.06.2021 | Blog

Zaščitite se pred pogostiti športnimi poškodbami, kot sta zvin gležnja in teniški komolec, z nasveti strokovnjakov športne medicine.

Prikaži več

Kakšne so kazni za preveliko hitrost na cesti?

02.07.2021 | Novice Blog

Večina je v zadnjem letu z jeklenim konjičkom prevozila manj kilometrov od dolgoletnega povprečja. Zato je verjetno vsaj malce zbledelo tudi znanje o cestnoprometnih predpisih. Osvežite svoje znanje tukaj.

Prikaži več

Pozdrav poletju: avto zavarovanje 20 € ceneje

24.05.2021 | Novice

Poletje je pred vrati, zato ga pozdravljamo z novo akcijo. Letos smo za nove zavarovance pripravili darilce v obliki popusta v višini 20 € na celotno premijo. Naj se poletje začne!

Prikaži več

Sklepanje avtomobilskih zavarovanj G24 poteka nemoteno

01.04.2021 | Novice

Nov vladni odlok za zajezitev epidemije prepoveduje registracijske postopke, a avtomobilsko zavarovanje G24 Avto vseeno lahko nemoteno sklenete prek spleta. Pri tem pa tudi prihranite. Preverite kako >

Prikaži več

Najnovejši inteligentni sistemi v avtomobilih omogočajo večjo varnost na cesti

25.03.2021 | Blog

Tehnologija se spreminja iz dneva v dan in varnost avtomobilov ni nobena izjema. Oglejte si najnovejše in najbolj napredne varnostne tehnologije na področju avtomobilov.

Prikaži več

Top nasveti za varno vožnjo med vsemi udeleženci v prometu

09.02.2021 | Blog

Pešci in kolesarji so najranljivejši udeleženci v prometu, zato morajo biti vozniki nanje posebej pozorni. Preverite nasvete in poskrbite za varnost vseh.

Prikaži več

Nagradna igra - Pridrsaj do nagrade

26.01.2021 | Novice

Do konca februarja lahko sodelujete v zanimivem kvizu na temo vožnje in spoznate svoj karakter za volanom. Zadenete lahko prenosni računalnik ali majčko in bon za G24 Avto zavarovanje.

Prikaži več

Nakup rabljenega vozila v 8 točkah

13.01.2021 | Blog

Nakup avtomobila iz druge roke zahteva tehten premislek. Pozorno preberite nasvete o nakupu rabljenega vozila in poskrbite tudi za dobro avto zavarovanje.

Prikaži več

Veseli december pri G24: avto asistenca za pol cene

11.12.2020 | Novice

Zakorakali smo v veseli december, zato je pravi čas za praznične popuste. Letos smo za vas pripravili darilce v obliki popusta na kritje asistence, ki vsakemu vozniku lahko pride še kako prav.

Prikaži več

9 stvari, ki jih morajo vedeti vsi mladi vozniki

03.12.2020 | Blog

Ste vedeli, da je v prvih 6 mesecih po prejemu vozniškega dovoljenja verjetnost prometne nesreče kar osemkrat večja? Preberite si naš koristni vodnik in se izognite največjim nevarnostim.

Prikaži več

Avto asistenca za vsak primer

23.11.2020 | Blog

Pogosto se zgodi, da se prijatelji ravno v trenutku, ko jih potrebujete, ne morejo odzvati, ker imajo svoje obveznosti. Zato je najboljša izbira, da si zanesljivo pomoč na cesti zagotovite drugače - z avto asistenco.

Prikaži več

Prikaži več