G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

Električni avtomobili: vodnik po novi generaciji avtomobilov

21.03.2023 | Blog

Kako dolgo zdrži baterija električnega avtomobila, prednosti in slabosti tovrstnih avtomobilov, njihov vpliv na okolje? Preberite vodnik po električnih avtomobilih in spoznajte novo generacijo avtomobilov.

Prikaži več

Zavarovanje za električni skiro: ali ga potrebujete in zakaj?

07.03.2023 | Blog

Nove oblike mobilnosti so sprožile vprašanja glede odgovornosti, če gre kaj narobe – bodisi v primeru nesreče, poškodovanja ali kraje e-skiroja. V nadaljevanju preberite, ali potrebujete zavarovanje za vaš e-skiro.

Prikaži več

Video: Postanite dober voznik v 5 preprostih korakih

20.12.2022 | Blog

Preberite najboljše nasvete za varno vožnjo. Od osnovnega pregleda stanja avtomobila do tega, kako ohraniti pozornost na dogajanje na cesti, da boste ne glede na dolžino potovanja na cilj prispeli varno in brezskrbno.

Prikaži več

G24 praznuje že 10. rojstni dan

21.11.2022 | Novice

Deset let je že od predstavitve spletnega avtomobilskega zavarovanja Generali G24. Hvaležni smo za vaše zaupanje, saj nam brez vas ne bi uspelo. Praznujte z nami!

Prikaži več

Kaj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

05.10.2022 | Blog

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje zagotavlja zavarovanim osebam kritje razlike do polne cene zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Prikaži več

Električni skiroji: predpisi in priporočila

06.09.2022 | Blog

Ste začeli uporabljati električni skiro za vse svoje poti po mestu? Preberite več o predpisih in priporočilih za varno vožnjo in preprečevanje neželenih dogodkov z drugimi udeleženci v prometu.

Prikaži več

Kako izbrati primerno kolo zase?

06.09.2022 | Blog

Najti pravo kolo, ki bo zadovoljilo vaše potrebe, je lahko velik izziv, a je hkrati bistvenega pomena, če želite kar najbolje izkoristiti nabiranje kilometrov. Ali veste, katero kolo je pravo za vas?

Prikaži več

Kako podaljšati registracijo avta prek spleta?

13.07.2022 | Blog

Zakaj bi čakali v vrsti pred okencem za podaljšanje registracije, če lahko podaljšanje registracije opravite preko spleta? Odkrijte, kako preprosto je, saj potrebujete le 3 stvari.

Prikaži več

Vse, kar morate vedeti o zavarovanju za tujino

08.07.2022 | Blog

Dopustniki vseh starosti vse pogosteje sklepajo zavarovanja, preden se odpravijo na pustolovščino v tujino. Če so prej zelo redko odločili za zavarovanje za tujino, so mnogi po globalni pandemiji spremenili svoj pristop.

Prikaži več

Ali je gorsko kolesarjenje nevarnejše od kolesarjenja po mestu?

24.06.2022 | Blog

Število kolesarjev iz leta v leto raste in to tako v urbanih okoljih kot daleč proč od asfalta, na hribovitih in goratih poteh. Je gorsko kolesarjenje res nevarnejše?

Prikaži več

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

09.06.2022 | Novice

Pri G24 poleg hitre in enostavne sklenitve avto zavarovanja poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke. Kako prihraniti pri avto zavarovanju, si preberite v članku.

Prikaži več

Pet vprašanj pred nakupom avto zavarovanja

17.05.2022 | Blog

Ko si kupite svoj najljubši avto, sledi naslednji korak, ki je ključen – vzdrževanje avtomobila. Ta del je zelo pomemben, saj vključuje tudi izbiro pravega zavarovanja avta. Na kaj vse morate paziti?

Prikaži več

Prikaži več