G24 Aktualno

Preberite naše novice ter več zanimivih blogov na temo avtomobilskega zavarovanja in uporabne nasvete, kako ravnati v primeru prometne nesreče, težav z avtom in podobno.

Izberite rubriko, ki vas zanima

G24 praznuje že 10. rojstni dan

21.11.2022 | Novice

Deset let je že od predstavitve spletnega avtomobilskega zavarovanja Generali G24. Hvaležni smo za vaše zaupanje, saj nam brez vas ne bi uspelo. Praznujte z nami!

Prikaži več

Kaj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

05.10.2022 | Blog

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje zagotavlja zavarovanim osebam kritje razlike do polne cene zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Prikaži več

Električni skiroji: predpisi in priporočila

06.09.2022 | Blog

Ste začeli uporabljati električni skiro za vse svoje poti po mestu? Preberite več o predpisih in priporočilih za varno vožnjo in preprečevanje neželenih dogodkov z drugimi udeleženci v prometu.

Prikaži več

Kako izbrati primerno kolo zase?

06.09.2022 | Blog

Najti pravo kolo, ki bo zadovoljilo vaše potrebe, je lahko velik izziv, a je hkrati bistvenega pomena, če želite kar najbolje izkoristiti nabiranje kilometrov. Ali veste, katero kolo je pravo za vas?

Prikaži več

Kako podaljšati registracijo avta prek spleta?

13.07.2022 | Blog

Zakaj bi čakali v vrsti pred okencem za podaljšanje registracije, če lahko podaljšanje registracije opravite preko spleta? Odkrijte, kako preprosto je, saj potrebujete le 3 stvari.

Prikaži več

Vse, kar morate vedeti o zavarovanju za tujino

08.07.2022 | Blog

Dopustniki vseh starosti vse pogosteje sklepajo zavarovanja, preden se odpravijo na pustolovščino v tujino. Če so prej zelo redko odločili za zavarovanje za tujino, so mnogi po globalni pandemiji spremenili svoj pristop.

Prikaži več

Ali je gorsko kolesarjenje nevarnejše od kolesarjenja po mestu?

24.06.2022 | Blog

Število kolesarjev iz leta v leto raste in to tako v urbanih okoljih kot daleč proč od asfalta, na hribovitih in goratih poteh. Je gorsko kolesarjenje res nevarnejše?

Prikaži več

Pri G24 Avto zavarovanju s kartico Diners Club dodatno prihranite

09.06.2022 | Novice

Pri G24 poleg hitre in enostavne sklenitve avto zavarovanja poskrbimo tudi za dodatne ugodnosti in možne prihranke. Kako prihraniti pri avto zavarovanju, si preberite v članku.

Prikaži več

Pet vprašanj pred nakupom avto zavarovanja

17.05.2022 | Blog

Ko si kupite svoj najljubši avto, sledi naslednji korak, ki je ključen – vzdrževanje avtomobila. Ta del je zelo pomemben, saj vključuje tudi izbiro pravega zavarovanja avta. Na kaj vse morate paziti?

Prikaži več

5 pomembnih vprašanj, ki si jih morate zastaviti pred spletnim nakupom zavarovanja za tujino

10.05.2022 | Blog

Dopust je pravica in potreba vsakega posameznika, saj omogoča odklop, sprostitev, počitek in zadovolji željo po potepanju. Toda potovanje v tujo državo ni vedno zabavno in varno.

Prikaži več

Vse, kar morate vedeti o avtomobilskem zavarovanju

18.01.2022 | Blog

Avtomobilsko zavarovanje je obvezno, a kakšno kritje v resnici potrebujete in kako izbrati pravo zavarovanje? Pri tem vam lahko pomagajo naši odgovori na najpogostejša vprašanja.

Prikaži več

Zavarovanje za tujino G24 Tujina ima tudi COVID-19 kritje

18.01.2022 | Blog

Vas skrbi, da bi zboleli za COVID-19, ko boste na dopustu v tujini? Z zavarovanjem G24 Tujina ste lahko brez skrbi, saj poskrbimo za vas in vse sopotnike iz skupne police.

Prikaži več

Prikaži več